Fotbalový velkoklub FC Bayern Mnichov spustil vlastní internetovou televizi

27. únor 2017

„Díky FC Bayern.tv Live jsme prvním německým klubem s vlastním lineárním televizním kanálem,“ konstatoval Karl-Heinz Rummenigge, generální ředitel FC Bayern München AG.

Úderem jedenácté hodiny dopolední byla spuštěna nová internetová televize FC Bayern..tv Live. Jak již název napovídá, stojí za ní fotbalový velkoklub FC Bayern Mnichov. V rámci promo vysílání je možné vysílání internetového kanálu sledovat až do 5. března.

Po tomto datu už se ke stanici dostanou pouze předplatitelé. Z České republiky a Slovenska je dostupný webový stream v HD kvalitě, v Německu je stanice také součástí IP televize EntertainTV.

„Díky FC Bayern.tv Live jsme prvním německým klubem s vlastním lineárním televizním kanálem. Jsme hrdi na to, že tento kanál otvíráme ve spolupráci s naším hlavním sponzorem, společností Deutsche Telekom. Jde o nový způsob, jak se dostat k řadě našich fanoušků,“ konstatoval Karl-Heinz Rummenigge, generální ředitel FC Bayern München AG. Díky nové stanici bude možné sledovat každý všední den od 11 do 18 hodin živé zpravodajství, dále veřejné tréninky FC Bayern, tiskové konference, zápasy basketbalového týmu, juniorů do 19 let, nejlepší momenty z historie klubu nebo diskusní formát 1:1 Talk.

autor: lukpo
Spustit audio