Globální ochránce obsahu Viaccess-Orca představuje důmyslná řešení proti Kodi

3. říjen 2017

Formou softwarových i hardwarových řešení chce firma se sídlem v Paříži dosáhnout maximální kontroly internetových připojení s cílem detekovat nelegální obsah.

Společnost Viaccess-Orca, přední poskytovatel technického řešení pro ochranu obsahu, s nímž spolupracuje například majitel satelitní služby Skylink, má připraveno technické řešení, které umožní monitoring internetového připojení za cílem odhaleni nelegálního streamingu v rámci multimediálních center Kodi. Viaccess-Orca je schopna odhalit formou analýzy obsah detekovaných playlistů a předávat je dotčeným platformám.

Firma se sídlem v Paříži automaticky monitoruje internetové připojení, CDN sítě nebo ISP a v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, oznamuje zúčastěným stranám provedené výsledky. Viaccess-Orca dokáže taktéž detekovat internetové stránky, které jsou s nelegálními streamingy provázané a pomocí internetových vyhledávačů, jako je například Google, nalézt videa přinášející návody na tento obsah. První žaloba proti Kodi byla již v uplynulých měsících podána k Evropskému soudnímu dvoru, jež formou předběžného opatření označila tyto boxy za ty, která porušují autorská práva.

autor: lukpo
Spustit audio