Golfová legenda Tiger Woods se spojí s Discovery, vytvoří obsah pro novou globální platformu

29. listopad 2018

Nová služba, která odstartuje 1. ledna 2019, má být k dispozici v České republice i na Slovensku. Divákovi má nabídnout kompletní pokrytí golfové sportu.

Tiger Woods, legendární hráč golfové PGA Tour a její několikanásobný šampion, bude jedním z hnacích motorů nové on-line platformy GOLFTV, kterou uvede společnost Discovery od ledna 2019. Od tohoto termínu bude dostupná i v České republice a na Slovensku, protože půjde o globálně dostupnou službu. Woods dodá pro Discovery exkluzivní obsah, mimo jiné týdenní tréninky a instruktážní videa, jeho přípravu na velké golfové turnaje, přístup do zákulisí před i po skončení PGA Tour a obsáhlé komentáře jednotlivých turnajů. 

„Miluji vizi GOLFTV a ambice, kterými má Discovery udělat z této platformy nejlepší golfovou zábavu na světě. Sleduji Discovery a Davida Zaslava (šéf této společnosti, pozn. red.) v tom, jak pracují s Eurosportem, olympijskými hrami a nyní i uvedení PGA Tour na platformě GOLFTV. Myslím si, že jsou dokonalým partnerem k tomu, aby pomohli dalšímu růstu celého odvětví. Discovery je globální, s orientací na sport a vědí, jak vybudovat nové, mladé a široké publikum,“ uvedl při této příležitosti legendární golfový hráč Tiger Woods.

autor: lukpo
Spustit audio

Související