Grundig uvedl novinkový přijímač DTR 4000 DAB+ BT

19. leden 2017

Do paměti přijímače je možné uložit celkem deset rozhlasových stanic. Rozhraní Bluetooth slouží pro možnost připojení mobilního telefonu, případně tabletu.

Německá společnost Grundig v posledních několika týdnech přispěla do seznamu novinkových přijímačů pro pozemní digitální rozhlas. Její produktová novinka nese označení DTR 4000 DAB+ BT. Označení na konci symbolizuje, že se jedná o přijímač disponující rozhraním Bluetooth. Grundig reaguje na trend poslední doby – zasazování těchto rádií do dřeva. Přijímač je k dispozici v celkem šesti barevných provedeních.

Zmíněné digitální rádio je vybaveno standardními funkcemi jako jeho konkurence. Kromě možnosti poslechu pozemního rozhlasu DAB/DAB+ jsou zde i analogové velmi krátké vlny VKV/FM. Do paměti přijímače je možné uložit celkem deset rozhlasových stanic. Rozhraní Bluetooth pochopitelně slouží pro možnost připojení mobilního telefonu, případně tabletu, a následného poslechu hudby bez nutnosti připojení kabelu. K dispozici jsou také funkce alarmu, automatického vypnutí (sleep) a možnosti připojení sluchátek s 3,5 mm jackem.

autor: lukpo
Spustit audio