HBO 3 bude na několik dní zdarma, pro diváky chystá další seriálovou premiéru

13. únor 2017

Volné vysílání HBO 3, které bude probíhat od soboty 18. února 6.00 do úterý 21. února 6.00, potvrdili webu Digitální rádio zástupci všech velkých operátorů.

Filmový a seriálový kanál HBO 3 bude o nadcházejícím víkendu vysílat pro klienty vybraných placených služeb zdarma. Stane se tak při příležitosti premiéry nového seriálu Sedmilhářky z vlastní produkce HBO. Stanice ale nebude tentokrát zpřístupněna všem zákazníkům placených služeb, jako tomu bývá v případě premiéry originální české produkce (Pustina, Až po uši, Terapie a další). Akce se bude týkat pouze vybraných operátorů.

Volné vysílání HBO 3, které bude probíhat od soboty 18. února 6.00 do úterý 21. února 6.00, potvrdili webu Digitální rádio zástupci všech velkých operátorů, tedy UPC Česká republika (kabelová televize), M7 Group (satelitní služba Skylink) i O2 Czech Republic (O2TV). Formou tiskové zprávy se již k akci připojila i společnost Digi Czech Republic (Digi TV) a konkurenční Flix TV. Odemknutá bude ta verze HBO 3, kterou má operátor k dispozici ve své nabídce, v případě O2TV i UPC tedy obě. Seznam operátorů ještě není v tuto chvíli definitivní. Na rozhodnutí mají telekomunikační hráči do středy 15. února.

Anotace Sedmilhářek slibuje následující zápletku: „V kalifornském městečku Monterey dojde během benefiční akce místní základní školy k vraždě. Totožnost oběti i pachatele zpočátku zůstává záhadou, ale podle všeho stojí v pozadí zločinu rivalita a tajemství obklopující trojici matek. Madeline (Reese Witherspoon) je živelná žena v domácnosti, která nesnáší exmanželovu novou mladší paní, instruktorku jógy Bonnie (Zoé Kravitz). Madelinina nejlepší kamarádka Celeste (Nicole Kidman) bývala právničkou a zdánlivě šťastně žije s mladším manželem (Alexander Skarsgård). A pak svobodná matka s temnou minulostí Jane (Shailene Woodley)“

autor: lukpo
Spustit audio