HBO obohatí svou videotéku o další české tituly, zařadí Rok ďábla i Občana Havla

16. březen 2017

Provozovatel pokračuje ve strategii nabídnout divákům nejen filmy a seriály, které běží na jeho prémiových kanálech včetně značky Cinemax, ale také vybranou domácí tvorbu.

Společnost HBO Europe obohatí v dubnu svou videotéku HBO GO, kterou je možné získat k předplatnému této prémiové stanice, o další české tituly. V nabídce se objeví nově Rok ďábla režiséra Petra Zelenky z roku 2002, Občan Havel Pavla Kouteckého a Miroslava Janka z roku 2007, Modrý tygr režiséra Petra Oukropce z roku 2012 a z téhož roku i Soukromý vesmír, který natočila Helena Třeštíková.

HBO tak pokračuje ve strategii nabídnout divákům nejen filmy a seriály, které běží na jeho prémiových kanálech včetně značky Cinemax, ale také vybranou domácí tvorbu. V tuto chvíli je k dispozici v HBO GO již celá řadu tuzemských snímků, z nichž část je možné označit i jako českou klasiku – mimo jiné Kolja, Samotáři, Vratné lahve, Jízda, Alois Nebel, Akumulátor 1, Indiánské léto, Jedna ruka netleská a řada dalších. HBO GO má uvedenou dostupnost u těchto titulů do konce listopadu 2019.

autor: lukpo
Spustit audio