Herní portál Playzone.cz se stal nově součástí červeného tlačítka HbbTV na stanici Prima Cool

9. září 2020

Nejde o žádné překvapení, protože tematicky má tato stránka nejblíže právě ke stanici určené zejména mladším mužům. Prima Cool se navíc na takzvaný eSport, neboli hraní počítačových her za přítomnosti publika, zaměřuje dlouhodobě.

Společnost FTV Prima představila na platformě HbbTV známé spíše pod označením červené tlačítko další novinku. Prostřednictvím menu stanice Prima Cool mohou její diváci přistupovat k hernímu portálu Playzone.cz. Nejde o žádné překvapení, protože tematicky má tato stránka nejblíže právě ke stanici určené zejména mladším mužům. Prima Cool se navíc na takzvaný eSport, neboli hraní počítačových her za přítomnosti publika, zaměřuje dlouhodobě. Divákům nabízí možnost sledovat eSport přenosy velmi často.

Spojení s portálem Playzone.cz na platformě HbbTV dává smysl i z dalšího důvodu. Pokud se návštěvník podívá na přehled přenosů, velmi často jsou zde k vidění loga s označením Cool Liga, která právě označuje stanici Prima Cool. Herní portál Playzone.cz byl spuštěn 9. září 2009 jako pokračovatel serveru United-Games.cz. Jeho provozovatel uvádí, že v současné době má více jak 260 tisíc registrovaných uživatelů, celkový počet zobrazení stránek přesahuje 10 milionů a jeho roční návštěvnost se pohybuje okolo tří milionů návštěv.

autor: lukpo
Spustit audio

Související