Televize Prima neotálela, divákům s HbbTV už nabízí pouze novou verzi portálu iPrima

25. červen 2020

Televize Prima nabízí v rámci HbbTV menu nejen vlastní obsah, ale uživatelé mají možnost si zaplatit i za akviziční titulky v rámci klasické on-line půjčovny. V létě zde bude komerční televize nabízet s předstihem svůj nejsledovanější seriál Slunečná.

Po krátkém souběhu, kdy byla divákům televize Prima k dispozici nová i stará verze její videotéky, byla její původní podoba vypnuta. Změna se týká majitelů televizorů a set-top boxů s podporou hybridního vysílání HbbTV, které jsou připojeny k internetu. V souběžném období byla nová verze videotéky označena jako iPrima Beta. Vylepšená videotéka je nadále dostupná i uživatelům se starší verzí hybridního vysílání. Není tedy vyžadován přijímač s podporou HbbTV 2.0.

Televize Prima nabízí v rámci HbbTV menu nejen vlastní obsah, ale uživatelé mají možnost si zaplatit i za akviziční titulky v rámci klasické on-line půjčovny. K dispozici je jak kombinace starších, tak i novějších filmů. Další možností je zhlédnutí vlastní tvorby s předstihem za symbolický poplatek. Prima takto divákům naordinuje v průběhu léta s předstihem premiérové díly svého nejsledovanějšího seriálu Slunečná, kterému se v uplynulých letech podařilo „sesadit z trůnu“ i konkurenční Ordinaci v růžové zahradě 2 na Nově.

autor: lukpo
Spustit audio

Související