Hitparáda Rádia Junior oslaví 5. narozeniny živou show plnou hvězd

13. prosinec 2023

Čtyřhodinová hudební party roztančí 13. prosince od 16 hodin největší studio Českého rozhlasu v Praze na Vinohradské 12.

Čtěte také

„Nejúspěšnější hvězdy Hitparády Rádia Junior se setkají s dětmi, které pro ně hlasují,“ upřesňuje Klára Nováková, dramaturgyně a moderátorka jak slavnostní show, tak Hitparády Rádia Junior. 

Dětská skupina Lollipopz, Tereza Mašková, Eva Matějovská, Annie Camel nebo Raego, to je jen zlomek nejoblíbenějších osobností, které vystoupí v legendárním studiu S1.

Ty nejmenší svým zpěvem a tancem potěší Karol a Kvido a desetiletá Chiara. Samotné děti budou moci osobně, telefonicky nebo mailem vyzpovídat taky slavné teenagery Adélu Zouharovou, Bena a Matea a Ellie the Rainbow. 

Spolu s mladými umělci speciální živé vysílání osobně odstartuje generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral. „Hitparádu Rádia Junior se svými dětmi často poslouchám v autě při návratech z víkendových výletů a moc nás to baví,“ prozrazuje generální ředitel veřejnoprávního média.

Mimořádné živé vysílání z oslav 5. narozenin Hitparády Rádia Junior bude možné sledovat v přímém přenosu i formou videostreamu na webu radiojunior.cz a youtube kanálu Rádia Junior.

Spustit audio

Související