Hobby TV pro kutily obsadila v nabídce operátora Skylink pozici po kanálu E! s celebritami

20. květen 2020

Program je naladěn na předvolbě 41 a bude standardně k dispozici všem zákazníkům Skylinku s balíčky Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet. Zařazení do služby Skylink Live TV se připravuje.

Satelitní televize Skylink zařadila od dnešního dne do nabídky stanici Hobby TV určenou kutilům, cestovatelům a milovníkům designu. Kanál obsadil v nabídce programovou pozici po stanici E! Entertainement, která již byla vyřazena na konci loňského roku. Stejný krok již dříve provedli konkurenční platformy O2 TV a T-Mobile TV. Přesto, že E! byla pro operátory dostupná také v HD kvalitě, žádná z největších služeb na trhu ji takto svým zákazníkům nenabízela.

„Hobby TV vás chce inspirovat, motivovat a naladit na kutilskou notu. Nasměrovat vás tak, abyste si poradili téměř se vším v domácnosti. Ukázat vám ty nejkrásnější destinace z celého světa. A to zdaleka není všechno. Hobby TV je tu pro váš odpočinek, relaxaci a zábavu,“ láká provozovatel tematické stanice na její vysílání. Za tímto programem stojí společnost S&P Broadcasting, která taktéž provozuje televize Mňam TV a Mňau TV. V minulosti plánovala i projekt zpravodajské z24.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11739/V, SR 29900, FEC 2/3, norma DVB-S2/8SPSK

autor: lukpo
Spustit audio

Související