Programová pozice televize Kutil opět skončila v DVB-T, kvůli neaktivitě provozovatele

26. červen 2018

Chystaná televize je dlouho odkládaným projektem společnosti S&P Broadcasting, za níž vystupuje maďarský podnikatel Pál Milkovics.

Regionální síť 4, jejímž provozovatelem je společnost Prague Digital TV, ze seznamu kanálů opět odpojila programovou pozici pro připravovanou stanici Kutil TV. Podle informací portálu Digitální rádio se operátor k tomuto kroku rozhodl na základě neaktivity provozovatele programu, který doposud nebyl schopný vysílání zahájit. Kutil TV už se jednou do Regionální sítě 4 s programovou pozicí vrátila, nicméně start kanálu ani poté neproběhl. Uvolněné místo může nyní teoreticky obsadit nový zájemce.

Chystaná televize je řadu měsíců odkládaným projektem společnosti S&P Broadcasting, za níž vystupuje maďarský podnikatel Pál Milkovics. V jejím portfoliu jsou aktuálně programy Mňam TV a Mňau TV, které jsou k dispozici mimo jiné v DVB-T a kabelových sítích. Milkovics začátkem loňského roku sliboval kromě Kutil TV rozšíření nabídky také o projekty Mudr TV a Trhák TV, později avizoval na tiskové konferenci za účasti Vladimíra Železného také zpravodajský kanál z24. Ani jeden z těchto kanálů doposud neodstartoval. Přesto, že Kutil TV nevysílá, na sociální síti Facebook už ji sleduje přes sedm tisíc lidí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související