Hudební doprovod k novoročnímu ohňostroji přinese Regina DAB Praha

22. prosinec 2016

Ohňostroj se skládá ze sedmi navazujících obrazů a diváky provede například atmosférou snídaně ve Fantově kavárně, poledních Hradčan, či romantickým podvečerem na Petřínské rozhledně.

Hudební doprovod k novoročnímu ohňostroji obstará 1. ledna 2017 v 18.00 jako jedna ze dvou stanic Regina DAB Praha, podle průzkumu Radioprojekt aktuálně nejoblíbenější digitální rádio Českého rozhlasu. Zájemci si mohou tuto stanici naladit v pilotním projektu DAB Praha (Žižkovský vysílač, kanál 12C), případně na internetu a u vybraných kabelových operátorů. Pomyslná dějová linie ohňostroje je zasazena do dynamiky jednoho dne v Praze od rána do půlnoci.

Ohňostroj se skládá ze sedmi navazujících obrazů a diváky provede například atmosférou snídaně ve Fantově kavárně, poledních Hradčan, či romantickým podvečerem na Petřínské rozhledně. Součástí ohňostroje bude také laserová projekce promítaná na prostor svahu pod Metronomem o velikosti přibližně 50 krát 100 metrů. Laserová projekce bude již hodinu před ohňostrojem odpočítávat jeho začátek. Uvede také název ohňostroje a představí i jednotlivé obrazy včetně jejich názvu a doprovodné grafiky. V oblasti největší koncentrace diváků – u vzdálenějšího okraje Čechova mostu – bude také připravena zvuková aparatura, která ozvučí část Dvořákova nábřeží a Pařížské ulice.

autor: lukpo
Spustit audio