Hudební televize Óčko spouští vlastní sekci ve službě Skylink Live TV, nabídne koncerty českých umělců

10. prosinec 2020

Anna K, Ewa Farna, Debbi, Ondřej Brzobohatý, Sto zvířat, Marek Ztracený nebo třeba Prago Union. To je nabídka koncertů, které jsou nově k dispozici v nabídce internetové televize Skylink Live TV. Operátorovi je poskytla hudební stanice Óčko.

Hudební televize Óčko nabídne ve spolupráci se společností Canal+ na její on-line platformě Skylink Live TV sérii jednadvaceti koncertů českých umělců. Má jít o náhradu za absenci kultury v době epidemii koronaviru Covid-19. Mezi umělci, které Óčko v internetové nabídce poskytne, jsou například Anna K, Ewa Farna, Debbi, Ondřej Brzobohatý, Sto zvířat, Marek Ztracený nebo třeba Prago Union. Vystoupení, která jsou k dispozici v rámci kategorie Videotéka, jsou záznamy G2 Acoustic Stage, které se na Óčku objevily letos na jaře.

On-line služba Skylink Live TV je pro společnost Canal+ v České republice čím dál důležitější. Umožňuje zákazníkům největší satelitní televize na trhu nabízet nejen zpětné zhlédnutí řady programů, ale také doplňkový obsah. Jedním z nich je právě Videotéka. Kromě koncertů Óčka tu mají svou stálou sekci například kanály Skylink 7, AXN nebo National Geographic. Jedním z posledních přírůstků do této kategorie je položka věnovaná dokumentární stanici Love Nature. Ve Skylink Live TV je také sekce pro dospělé 18+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související