Nový vlastník operátora Skylink nasazuje seriál Nelegální natočený ve 4K a spouští stanici Canal+ Domo

27. listopad 2020

Operátor Skylink spouští v České republice a na Slovensku první stanici pod hlavičkou skupiny Canal+. Z její produkce pochází i nový špionážní seriál, který se bude poprvé na stanici Skylink 7 vysílat již dnes.

Satelitní televize Skylink si pod svým novým vlastníkem, francouzskou skupinou Canal+, připravila od prosince pro zákazníky další novinky. V české premiéře se mohou diváci těšit již dnes, v pátek 27. listopadu, na premiéru původního seriálu Nelegální. První díl bude odvysílán na stanici Skylink 7 ve 20:00. Do zápletek se prolínají špionážní případy s osobními problémy postav. Polský seriál avizuje napínavou akci, v níž jde o snahu tajných služeb zabránit teroristickému útoku. Natočen byl již ve 4K/UHD rozlišení.

Od 1. prosince zároveň Skylink spustí svůj další exkluzivní kanál, stanici Canal+ Domo. V rámci promo ochutnávky budou moci tuto stanici zaměřenou na bydlení sledovat všichni klienti satelitního operátora, od ledna pak bude k dispozici pro zákazníky s balíčkem Smart a vyššími. Začátkem roku 2021 by měla být stanice přidána také do internetové služby Skylink Live TV. Kromě Canal+ Domo ve vysokém rozlišení se prosincová Ochutnávka týká dále také stanic AMC, CS Film, CS Horror, Cartoon Network, Minimax a TV Papríka.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12012/V, SR 29900, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK

autor: lukpo
Spustit audio

Související