Hudební televize Šlágr Premium se postupně etabluje v nabídkách operátorů

2. říjen 2020

Program se má zaměřit zejména na slovenské lidovky a další žánry, nebude se však vyhýbat ani zahraničním umělcům. Ve vysílání dostala prostor i zahraniční country. Šlágr Premium doplňuje v portfoliu televizí Karla Peterky Šlágr TV a Šlágr 2.

Hudební televize Šlágr Premium, která je nejnovějším podnikatelským počinem Karla Peterky, vstoupila do nabídky další významné tuzemské služby, jihomoravské platformy Kuki. Z významnějších hráčů na trhu je Šlágr Premium například součástí SledováníTV. Stanice je v nabídce Kuki umístěna prozatím na pozici Promo kanál, tzn., že klienti operátora mají program na měsíc zpřístupněný jako ochutnávku. Šlágr Premium vysílá bez reklam a je k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu.

Stanice je od dnešního dne k dispozici také v nabídce společnosti Slovak Telekom a chystá se i k dalším operátorům. „Program zařadil také do své programové nabídky Orange Slovensko, SWAN, ANTIK Telecom, Slovanet, Monitoring. cz, Smart Comp, Martico a mnoho dalších,“ uvedl na sociální síti Facebook distributor programu, společnost IFC Media. Ve vysílání budou mít prostor zejména slovenští interpreti, mezi kterými je možné jmenovat Kollárovce, Kandráčovce nebo Kašubovce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související