Internetová služba Digi2GO rozšiřuje archiv na sedm dní

1. prosinec 2017

„Průzkumy ukazují, že diváci postupně stále více oceňují služby moderní televize, jako je právě archiv,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic.

Od 1. prosince nabízí služba Digi TV všem uživatelům přes internet, tedy i těm zákazníkům, kteří mají k satelitní televizi zakoupenou mobilní službu Digi2GO, bezplatný archiv vysílání rozšířený ze současných tří dnů na celý týden. To znamená, že při počtu více než sta kanálů v kompletní programové nabídce televize přes internet, mají zákazníci v každý moment k dispozici na sedmnáct tisíc hodin televizní nabídky. Nabídka zdarma platí do konce března.

„Průzkumy ukazují, že diváci postupně stále více oceňují služby moderní televize, jako je právě archiv. Dává jim svobodu podívat se na vybraný televizní program v době, kdy na to mají chuť a čas,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic. „Při sedmidenním archivu již nejsou zákazníci prakticky vůbec limitováni televizním programem, pokud tedy nechtějí sledovat například přímé sportovní, kulturní přenosy či aktuální zpravodajství,“ doplnil Rusnák.

Rozšíření se týká všech klientských zařízení, tedy set-top boxů, mobilních aplikací (iOS, Android, Win10) i webového rozhraní. Změna se všem zákazníkům na set-top boxech projevila automaticky. Pokud se tak nestalo, pomůže, když se set-top box na chvíli odpojí od elektřiny a znovu zapojí. Mobilní aplikace stačí vypnout a znovu zapnout, na webové rozhraní se pak znovu přihlásit. Po uplynutí bezplatného proma bude možné zvolit buď návrat k bezplatnému archivu na tři dny, nebo si za poplatek ponechat sedmidenní verzi.

autor: lukpo
Spustit audio