Internetová služba Nordic TV rozšířila dostupnost, nově je k dispozici i pro televizory značky LG

20. červenec 2020

Aplikace v televizorech LG umožňuje sledovat nabídku Nordic TV bez využití oficiální set-top boxu. Doposud si mohli tohoto komfortu užívat majitelé konkurenční značky Samsung. Nordic Telecom uvádí, že napříč skupinou využívá jeho služby přes sto tisíc zákazníků.

Společnost Nordic Telecom je dalším operátorem na trhu, který spustil aplikaci pro svou internetovou televizi v zobrazovačích značky LG. Doposud této možnosti mohli využívat pouze majitelé jihokorejského Samsungu. Aplikace Nordic TV je k dispozici v LG Storu od minulého týdne a je možné si ji stáhnout zdarma. Uživatel však potřebuje znát přihlašovací údaje. Vizuál služby připomíná platformu SledováníTV, která je uvedena také jako vývojář aplikace. Značka Samsung naopak využívala prostředí konkurenční 4NET.

Nordic Telecom na svém webu uvádí, že je telekomunikačním operátorem s vlastními sítěmi v pásmech 3,7 GHz a 420 MHz a napříč skupinou obsluhuje více než sto tisíc zákazníků. Zájemci, kteří si chtějí objednat od této firmy televizní nabídku, mají na výběr ze dvou balíčků – Nordic TV HD s přibližně osmi desítkami programu a Nordic TV HD Plus s více než 120 kanály. Součástí obou nabídek jsou pochopitelně i standardní funkce internetové televize, tedy zpětné zhlédnutí a televizní archiv. Služba nabízí i videotéku a doplňkové balíčky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související