Internetová televize DVTV pronikla do nabídky dalšího velkého hráče, zařadila ji UPC

6. červen 2016

Pořady jsou dostupné ve vysokém rozlišení a bez reklam na téměř 200 tisících set-top-boxech a v mobilní televizi Horizon Go.

Rozhovory internetové televize DVTV, kterou tvoří bývalý tým Událostí, komentářů České televize včele s Danielou Drtinovou a Martinem Veselovským, jsou po IPTV platformě O2TV (operátor O2 Czech Republic) dostupné i v nabídce UPC Digital (kabelová televize UPC Česká republika). Na Horizon set-top-boxech (HD Mediabox a HD DVR Mediabox) jsou pořady DVTV umístěny ve videotéce My Prime, ve složce DVTV. V mobilní televizi Horizon Go na smartphonech, tabletech a počítačích je DVTV součástí kategorie Publicistika v záložce Na vyžádání.

Internetová televize DVTV ve videotéce My Prime

Internetová televize DVTV ve videotéce My Prime

Pořady jsou dostupné ve vysokém rozlišení a bez reklam na téměř 200 tisících set-top-boxech a v mobilní televizi Horizon Go, kterou využívá 60 000 zákazníků UPC. Zařazení rozhovorů internetové televize DVTV souvisí podle informací webu Digitální rádio se snahou operátora se zvyšování pestrostí žánrové skladby videotéky My Prime. Dohodou s Economií na zařazení rozhovorů z dílny DVTV doplňuje největší kabelový operátor repertoár filmů, dokumentů, pohádek a seriálů v My Prime. Internetová televize nabízí rozhovory na různorodá témata – politiku, byznys i společnost.

autor: lukpo
Spustit audio