Internetová televize Stream.cz provedla několik změn v aplikaci pro chytré TV

6. leden 2017

„Pevně věříme, že tyto průběžné aktualizace budou maximálně přispívat k uživatelské přívětivosti aplikace a zpříjemňovat její používání,“ uvedla Eva Albrechtová ze Seznamu.

Několika změn se dočkali v uplynulých přibližně dvou týdnech diváci internetové televize Stream.cz, kteří ji sledují v rámci chytrých televizorů, tedy na platformě Smart TV. Kromě změny barvy loga z červené na černou, která je jen kosmetickou změnou, byla upravena zejména stabilita aplikace. Jak potvrdila za Stream.cz naší redakci Eva Albrechtová, došlo také k úpravě některých grafických prvků, aby byly lépe čitelné.

Seznam.cz, který je provozovatelem Stream.cz, zapracoval na zvýraznění názvů pořadu a jednotlivých epizod tak, aby byly lépe čitelné, sjednotila se data vydávání epizod, upravilo jejich řazení na timeline (časové liště) a optimalizovala kontinuálnost přehrávání. „Pro uživatele jsou tyto změny minimální (z toho důvodu na ně mediálně neupozorňujeme), nicméně pevně věříme, že tyto průběžné aktualizace budou maximálně přispívat k uživatelské přívětivosti aplikace a zpříjemňovat její používání, resp. sledování pořadů internetové televize Stream.cz,“ konstatovala Albrechtová.

autor: lukpo
Spustit audio