Internetová TV Kuki je nově dostupná pro majitele chytrých televizorů značky LG

25. říjen 2019

Po zařízeních Samsung a Apple se LG stalo další podporovanou značkou. Zájemcům stačí aktuální systém a oficiální aplikace.

Internetová televize Kuki je nyní dostupná také pro majitele chytrých televizorů značky LG. Stávajícím zákazníkům, potažmo i novým zájemcům o tuto službu, se zobrazovacími jednotkami jihokorejského výrobce stačí splňovat dvě základní podmínky. 

První podmínkou je mít staženou a nainstalovanou oficiální aplikaci. Tu lze najít v LG Content Store, z kterého se stáhne přímo do televizoru. Jak upřesňuje vedoucí prodeje Kuki Vladimír Tovarňák, „pro zákazníky, kteří už Kuki využívají na jiných zařízeních, se po instalaci aplikace stačí pouze přihlásit do svého profilu. Ostatní se mohou jednoduše registrovat do Kuki konta a poté si jen užívat televizní zábavu." Druhým předpokladem je pak mít aktuální systém ve verzi webOS 4.0 či vyšší.

Následně budou moci tito diváci bez potřeby dalších zařízení využívat všechny výhody televize Kuki nabízející desítky programů včetně stanic v HD kvalitě - konkrétně jde o možnost zpětného přehrávání až 168 hodin nebo vyhledávání pořadů podle žánrů, herců či hodnocení. Kromě televize je přehrávání možné také v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. 

Ze strany českých firem SMART Comp. a Planet A stojících za službou Kuki se jedná po zařízeních Samsung a Apple o první aplikaci pro LG TV. Ta bude postupně vylepšována, aby byla pro klienty uživatelsky co nejpříjemnější.

autor: Lukáš Jaro
Spustit audio

Související