IPTV služba O2TV přidává do nabídky stanici Epic Drama ve vysokém rozlišení

15. leden 2018

„Jsme rádi, že po spuštění očekávané Televize Seznam máme pro naše zákazníky další obsahovou novinku,“ uvedla Anna Lenerová, manažerka obsahu O2TV.

V nabídce O2TV, největší IPTV služby na našem trhu, se objeví nová placená televize Epic Drama. Program bude k dispozici klientům služby ve standardním i vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a pochopitelně i s funkcí zpětného zhlédnutí. Operátor ho nabízí v rozsahu sedmi dnů. Epic Drama je v krátké době druhou stanicí, kterou O2TV zařadila. V pátek odstartovala Seznam.cz TV, která je k dispozici také v obou rozlišeních.

„Jsme rádi, že po spuštění očekávané Televize Seznam máme pro naše zákazníky další obsahovou novinku. Nový kanál Epic Drama, který je postaven na kombinaci dvou velmi oblíbených žánrů, seriálů a historie, přináší divákům 24 hodin denně struhující vysokorozpočtové historické seriály, které budou mít z více jak 70 procent premiéru v České republice,“ uvedla Anna Lenerová, manažerka obsahu O2TV. Stanici Epic Drama zákazníci najdou na kanálu 43 a v HD kvalitě na kanálu 343. History Channel bude nově k naladění na kanálu 117 a zároveň se přesouvá z balíčku O2TV L do nabídky O2TV XL.

autor: lukpo
Spustit audio