Italská RTL 102.5 spustila další digitální stanici, odstartovalo Radio Doc

29. duben 2019

Tematický okruh se věnuje zejména žánrům, jako je lounge, soul a další pohodové rytmy. K dispozici je na platformě DAB+ a internetu.

V Itálii odstartoval v uplynulých dnech další digitální okruh, který nese označení RTL 102.5 Radio Doc by Humanitas. Jak již z názvu vyplývá, jde o tematický okruh oblíbené privátní stanice RTL 102.5. Zájemci si mohou program naladit v rámci pozemního digitálního vysílání včetně DAB+, k dispozici je také na internetu. Posluchači nového programu se mohou těšit na žánry, jako jsou lounge, soul a relaxační rytmy. Na novinku upozornil portál FM-world.

Do rozhlasové skupiny, která provozuje stanici RTL 102.5, patří dále také Radiofreccia a Radio Zeta, stejně jako čistě digitální okruhy Radio Guardia Costiera, Radio Romeo&Juliet, Viaradio Digital, Radio Best, Radio Groove, Radio Bro&Sis a Radio Rewind. RTL 102.5 využívá pro šíření svých tematických okruhů multiplex EuroDAB Italia. Ten je známý zejména vysílači Torre de' Busi a Palombara Sabina, které mají podle oficiálních zdrojů rekordní výkon 200 kW (!).

autor: lukpo
Spustit audio

Související