Jedna z nejvýznamnějších českých internetových televizních služeb prošla redesignem

9. srpen 2016

4net.tv přichází s novinkou EPG+, tedy vylepšení programového průvodce, díky kterému vidíte u pořadu trailer, plakát, hodnocení, podobné pořady a seriály. Aktualizace probíhá šestkrát denně.

Pardubická společnost 4NET.TV solutions, která je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů internetové televize u nás, aktualizovala svou platformu 4net.tv na platformě OS Android. Právě u ní změny před několika dny dle pozorování redakce webu Digitální rádio proběhly. Služba je dále dostupná také on-line i v rámci vlastního set-top-boxu. Výraznou změnou prošel zejména design aplikace. Novinkou je dále práce s nahranými pořady – přehrávání, případně mazání. Dalším zlepšením je chytré vyhledávání.

4net.tv přichází s novinkou nazvanou EPG+, tedy vylepšení programového průvodce, díky kterému vidíte u pořadu trailer, plakát, hodnocení, podobné pořady a seriály. Aktualizace probíhá šestkrát denně. Z dalších funkcí je k dispozici doporučení podobných pořadů nebo seznam všech vysílaných pořadů. Platformu 4net.tv nevyužívají největší operátoři (O2TV, UPC nebo Skylink), ale střední a menší hráči. Jedním z nejvýznamnějších je PODA s více než 30 tisíci set-top-boxy. Pardubická firma přizpůsobuje službu telekomunikačním společnostem na míru. Nabídnout může až osmdesátku programů včetně HD stanic se sedmidenním archivem.

autor: lukpo
Spustit audio