JOJ Cinema chystá o hodinu časově posunutou verzi

26. leden 2017

Originální verze JOJ Cinema vysílá ve vysokém rozlišení v kabelové síti společnosti UPC Česká republika, do své nabídky ji nedávno zařadila i satelitní služba Skylink.

Placený filmový kanál JOJ Cinema bude mít stejně jako slovenská TV JOJ o hodinu časově posunutou verzi. Potřebnou licenci vydala na svém posledním zasedání provozovateli, společnosti Magical roof, Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. JOJ Cinema+1 má oprávnění pro kabelové rozvody a satelit, a to na období dvanácti let. Televizní stanice má být určena zejména pro mužskou část publika a její vysílání bude určeno zejména pro oblast České republiky.

Originální verze JOJ Cinema vysílá ve vysokém rozlišení v kabelové síti společnosti UPC Česká republika, do své nabídky ji nedávno zařadila i satelitní služba Skylink. Časově posunutou verzi má i vlajkový kanál společnosti FTV Prima, tedy televize Prima. Magic roof v České republice provozuje také plnoformátovou televizi JOJ Family. Ta je kromě satelitu a kabelových operátorů, kde je dostupná i v HD kvalitě, k dispozici i v rámci terestrického vysílání. Ve své nabídce ji má multiplex 4 společnosti Digital Broadcasting.

autor: lukpo
Spustit audio