JOJ Cinema jako vánoční dárek zdarma ze slovenského DVB-T

3. prosinec 2018

Filmový kanál, který je běžně součástí placených nabídek, připravil na prosinec mimo jiné premiéry snímků Božská Florence, Matky na tahu o Vánocích nebo Paddington 2.

JOJ Cinema vysílá od pondělí 3. prosince až do konce tohoto měsíce bezplatně v nabídce slovenského DVB-T. Běžně je přitom tento program ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) součástí tamní placené služby Plustelka, kde je jeho signál kódován. Jak uvedl pro portál Digitální rádio jeho čtenář Josef, stanice se objevila v bezplatné nabídce dnes krátce před polednem. Program je zachytitelný na Moravě mimo jiné z vysílače Velká Javorina. JOJ Cinema vystřídala na pozici ochutnávky kanál Sport 2. 

V průběhu prosince se mohou diváci filmového kanálu JOJ Cinema těšit například na pokračování příběhů medvídka Paddingtona (24. prosince); Božskou Florence v hlavní roli s Meryl Streepovou (5 prosince), které sekundují Hugh Grant a Simon Helberg, nebo Matky na tahu o Vánocích, v níž se opět objeví Mila Kunis, Kristen Bell nebo Kathryn Hahn. I tato premiéra je naplánována na 5. prosince. Pro sledování volného vysílání JOJ Cinema nepotřebuje divák žádné zařízení s dekódovací kartou nebo modulem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související