JOJ HD v nabídce pozemní digitální televize na Slovensku

8. listopad 2016

„Zájem zákazníků o pozemní vysílání je závazkem pro společnost Towercom neustále rozvíjet platformu DVB-T,“ uvedla společnost Towercom.

Slovenská televize JOJ ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) rozšířila nabídku pozemního digitálního vysílání u našich východních sousedů. Kanál se stal součástí placené služby Plustelka, konkrétně balíčku Plustelka Standard. Nedávno se v této nabídce objevil i erotický kanál EroXXX. Pro příjem stanice potřebuje zájemce DVB-T2 přijímač Alma Plustelka, případně dekódovací modul služby ve vlastním zařízením s podporou tohoto standardu.

„Zájem zákazníků o pozemní vysílání je závazkem pro společnost Towercom neustále rozvíjet platformu DVB-T. Spolu s rozšiřováním dostupnosti Volné telky a Plustelky pro téměř každou domácnost pokračujeme a budeme pokračovat i v rozšiřování programové nabídky našich platforem. Aktuálně jsme k programům RTVS ve vysokém rozlišení přidali i další oblíbenou stanici,“ řekl Zsolt Nagy, technický ředitel společnosti Towercom. V pozemní nabídce na Slovensku zůstává i TV JOJ ve standardním rozlišením. Toto vysílání není kódováno.

autor: lukpo
Spustit audio