Kabelový operátor UPC aktivoval zpětné zhlédnutí u posledního kanálu skupiny Nova

30. leden 2019

Diváci si mohou díky nové funkci pustit pořady z archivu, případně se pohybovat dle libosti na časové ose právě vysílaného pořadu.

Společnost UPC Česká republika, největší kabelový operátor na trhu, aktivoval v uplynulých dnech funkci zpětného zhlédnutí také u stanice Nova Gold, konkrétně verze s vysokým rozlišením obrazu (HDTV). Redakce portálu to zjistila monitoringem této služby, kterou má v plné šíří k dispozici. Funkce zpětného zhlédnutí byla doposud aktivní u HD verzí stanic Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Action, Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Co vedlo operátora k aktivaci této funkce právě u stanice Nova Gold. Odpověď se nabízí. Nova Gold už není dávno pouhým recyklačním kanálem archivních pořadů skupiny Nova, ale nabízí i některé akviziční pořady. Jednou z posledních novinek je například americký seriál Čarodějky, který v minulosti vysílala i konkurenční Prima Love. V ranních hodinách pak mohou diváci na Nova Gold narazit na animované pořady. Zpětné zhlédnutí je aktivní i na platformě Horizon Go.

autor: lukpo
Spustit audio

Související