Operátorům se v set-top boxech „rozpadla“ nabídka rozhovorů DVTV, UPC nabídne nové řešení

10. leden 2019

V O2TV se nové rozhovory internetové televize moderátorů Martina Veselovského, Daniely Drtinové a Emmy Smetany neobjevují už měsíc. Místo náhledových fotek jsou pouze prázdná pole.

Operátorům placených služeb přestalo fungovat generování rozhovorů internetové televize DVTV. Společnost O2 Czech Republic, která je provozovatelem O2TV, největší IPTV služby na trhu, aktuálně nabízí v rámci kategorie „Aplikace“ interview pouze do začátku prosince loňského roku. Jeden z posledních je například s herečkou Veronikou Arichtevou. Místo náhledových fotek je aktuálně u řady rozhovorů pouze bílé pole, u jiných pak fotky zůstaly. Podobu menu rozhovorů DVTV v set-top boxech O2 prezentuje náhled níže.

Generování rozhovorů DVTV v O2TV skončilo začátkem prosince 2018. Místo některých náhledových fotek jsou pouze prázdná pole.

Společnost UPC, která nabízela DVTV v rámci platformy Horizon, připravuje nové technické řešení, jak tyto rozhovory nabídnout. „Nové tituly do DVTV už nepřidáváme - výběr byl totiž náhodný a zpracování zdlouhavé. V průběhu tohoto měsíce rozjedeme nový systém, kde budeme nasazovat všechny tituly, zároveň ale zkrátíme licenční dobu. Další novinkou bude doplnění složky, kde bude výběr nejlepších rozhovorů minulého týdne. Videotékou tak ročně projde téměř 800 rozhovorů DVTV,“ uvedl pro Digitální rádio mluvčí UPC Jaroslav Kolár.

autor: lukpo
Spustit audio

Související