Kabelový operátor UPC konečně začíná s očekávanou aktualizací HD DVR Mediaboxů

19. duben 2017

Podle informací zveřejněných na oficiálních kanálech největšího kabelového operátora by měla aktualizace proběhnout u všech zákazníků nejpozději do konce dubna.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, začíná počínaje dnešní dnem s očekávanou aktualizací HD DVR Mediaboxů označovaných též jako „cihly“. Po několikanásobném odkladu se firmě podařilo odladit problémy s řídícím softwarem (firmware) do té míry, že je možné ho poskytnout i koncovým uživatelům, tedy zákazníkům. Očekávanou funkcí je zejména funkce zpětného zhlédnutí v rozsahu sedmi dnů.

Podle informací zveřejněných na oficiálních kanálech největšího kabelového operátora by měla aktualizace proběhnout nejpozději do konce dubna. Po tomto termínu by tedy měly mít novou verzi firmware dostupnou všichni klienti. Kromě sedmidenního archivu na vybraných kanálech budou mít HD DVR Mediaboxy také vylepšené prostředí, které bude přehlednější, a změn se má dočkat i videopůjčovna MyPrime. Firma zároveň slibuje, že po aktualizaci ovládacího softwaru by se měla práce s boxy zrychlit.

autor: lukpo
Spustit audio