Kabelový operátor UPC nabídne mobilní služby i bez kabelové televize

29. únor 2016

„S nabídkou nových služeb míříme na stále početnější skupinu zákazníků, kteří nemají televizi,“ uvedl marketingový šéf operátora Jan Kohout.

Klienti společnosti UPC Česká republika si budou moci od 1. března objednat mobilní služby Horizon Go a HBO GO bez toho, aníž by museli od operátora odebírat digitální televizi. Novinku zavádí UPC ve chvíli, kdy je v tomto segmentu trhu poměrně velká konkurence a například O2 Czech Republic již od loňska nabízí mobilní službu O2TV Air jako samostatný produkt. Největší IPTV operátor taktéž přišel s novým set-top-boxem, který umožňuje příjem digitální televize na síti kteréhokoliv operátora. V posledním přibližně roce zažívá obecně mobilní televize velký boom.

„S nabídkou nových služeb míříme na stále početnější skupinu zákazníků, kteří nemají televizi. Zákazníci si teď mohou sami zvolit, kde, jaký pořad, v jakém čase a na jakém zařízení budou sledovat. Obě služby zároveň umožňují sledování na dvou (HBO GO), resp. třech (Horizon Go s My Prime) zařízeních současně,“ konstatoval při této příležitosti Jan Kohout, marketingový ředitel UPC a doplnil: „Velkou výhodou My Prime je oproti ostatním video službám rozsáhlá nabídka českých filmů a pohádek, které čerpají především z Národního filmového archivu. Dále pak zajímavé zahraniční tituly s českým dabingem.“

autor: lukpo
Spustit audio