Kabelový operátor UPC přidal zpětné zhlédnutí k dalším dvěma dokumentárním kanálům

5. březen 2019

Nově je funkce televizního archivu dostupná u kanálů ID a Viasat Nature. Oba jsou v nabídce největší kabelové firmy k dispozici ve vysokém rozlišení.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, potěšila v průběhu uplynulého týdne své zákazníky, když přidala funkci zpětného zhlednutí k dalším dvěma dokumentárním kanálům. Televizní archiv je nově k dispozici i u stanic ID (dříve Investigation Discovery) a Viasat Nature. Obě stanice jsou v nabídce dostupné pouze ve vysokém rozlišení obrazu. Distribuce Viasat Nature SD byla nedávno ukončena a všechny stanice pod hlavičkou Viasat přešly na formát Full HD.

Viasat Nature HD je v tuto chvíli jediný z Viasatů, který funkci zpětného zhlédnutí nabízí. Viasat Explore ani Viasat Nature ji neobsahují. Dalšími dokumentárními kanály, kde je k dispozici televizní archiv, jsou Animal Planet HD, Discovery Channel HD, Discovery Science HD, Spektrum HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD a Spektrum Home (SD). Délka zpětného zhlédnutí je operátorem od počátku spuštění funkce nabídne v rozsahu jednoho týdne. Pořady si lze jednoduše vyhledat pohybem kurzoru na časové ose.

autor: lukpo
Spustit audio

Související