Kabelový operátor UPC začíná s předstihem nabízet vybrané pořady televize Nova

30. srpen 2018

Novinka se týká seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 i magazínu Víkend. Kromě toho operátor přidal další dva programy v HD kvalitě.

Vybrané seriály televize Nova budou moci sledovat zákazníci největšího kabelového operátora na trhu, společnosti UPC Česká republika, s předstihem. Portálu Digitální rádio to potvrdil mluvčí firmy Jaroslav Kolár. Novinka, s níž vstupuje UPC do televizního podzimu, se bude týkat konkrétně seriálu Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, s předstihem bude uváděný i magazín Víkend. Tento model doposud praktikovala Nova exkluzivně pouze na svém portálu Voyo.cz.

„Se skupinou Nova nabídneme tři tituly týdně, které si klienti a diváci mohou zhlédnout 24 hodin předem (na televizi, v Horizon Go i s možností offline sledování). Všichni klienti digitální kabelové televize (již od nabídky Klasik) mají přístup do Videotéky UPC, záložka Nova. Konkrétně: pondělní Ulici uvidí zájemci již v neděli od 18:00, úterní Víkend v pondělí od 21:00 a čtvrteční Ordinaci již ve středu od 20:00,“ přiblížil Kolár.

Kromě obsahové novinky si pro své zákazníky připravil největší kabelový operátor i programové změny. Zařazení Power TV HD, o níž už portál Digitální rádio informoval ve středu, doplňuje slovenský zpravodajský kanál TA3 ve vysokém rozlišení obrazu, který nahradil na stejné pozici verzi v SD. Oba programy jsou dostupné klientům od nabídky Klasik výše. Základní nabídku Start operátor postupně více zaměří i na regiony a přidává sem programy Praha TV a RTM+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související