Kabelový operátor UPC zařadí novou stanici Nicktoons, přijdou i další změny

8. říjen 2019

Erotická stanice Leo TV, která se doposud dělila o místo s Extasy TV, dostane vlastní programovou pozici a začne vysílat v HD kvalitě. Několik programů do konce roku distribuci ukončí.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, kterou vlastní již několik měsíců telekomunikační gigant Vodafone, chystá změny ve své programové nabídce. Operátor zařadí novou dětskou televizi Nicktoons, o jejímž vstupu na český trh informoval exkluzivně právě portál Digitální rádio. Nicktoons bude k dispozici klientům s největší pravděpodobností od konce října ve standardním rozlišení obrazu (SD) a doplní již existující programy Nickelodeon a Nick Jr.

Pozitivní změnou je rozdělení programové pozice Leo TV / Extasy (číslo 194) na dva samostatné kanály. Spolu s touto novinkou zároveň přejde první zmiňované televize pro dospělé publikum na obrazovou kvalitu HD. Start Leo TV HD se v nabídce UPC očekával již delší dobu a bylo tak pouze otázkou času, kdy k němu dojde. Zároveň bude ukončena distribuce stanic TV5 Europe (pozice 135) a Megamax (pozice 125) ve standardním a RT (Russia Today) ve vysokém rozlišení (pozice 171).

autor: lukpo
Spustit audio

Související