Kabelový operátor UPC zpřístupnil zákazníkům archiv zpravodajské televize France 24

24. leden 2018

Kabelový operátor UPC již archiv stanice nabízel, doposud ho mohli ale využít pouze zákazníci, kteří sledují tento program na vlastním přijímači,

Zákazníci největšího kabelového operátora na trhu, společnosti UPC Česká republika, mohou nově využívat archiv zpravodajského kanálu France 24. Ten je běžně součástí nabídky této firmy, nicméně u francouzské verze stanice není funkce zpětného zhlédnutí dostupná. Archiv France 24 je dostupný na boxech Horizon formou vlastní aplikace. France 24 doplňuje informační servis z portálů CNN, Al Jazeera a iDNES.cz.

Aplikace zpravodajského kanálu, který vysílá mimo jiné i v angličtině a arabštině, de facto kopíruje tu, jenž je dostupná v rámci hybridního vysílání na satelitu Astra. Kabelový operátor UPC již archiv France 24 nabízel, doposud ho mohli ale využít pouze zákazníci, kteří sledují tento program na vlastním přijímači s podporou standardu HbbTV připojeného k internetu. V rámci aplikace jsou dostupné zpravodajské příspěvky prakticky ve všech jazycích, v nichž je France 24 k dispozici. Jedná se nejen o textový servis, ale zejména videozpravodajství.

autor: lukpo
Spustit audio