Kanál eSportsTV v hybridním vysílání nebude, nabídnou ho jen placené služby

31. říjen 2016

Stanice bude šířena v placených službách – kabelových, IPTV sítích a také na satelitu. Program není lokalizován do češtiny, ale je k dispozici v originálním znění.

Stanice eSportsTV, která před několika týdny vstoupila i na český trh a je šířena prostřednictvím satelitní pozice 23,5 stupně východně, družice Astra, ve vysokém rozlišení (HDTV), se neobjeví v hybridním vysílání FTV Prima. Vyplývá to z informací, které má k dispozici web Digitální rádio. FTV Prima původně avizovala, že kanál eSportsTV v hybridním menu dostupný bude, provozovatel ho ale nakonec neuvolní pro neplacenou distribuci.

Stanice bude šířena v placených službách – kabelových, IPTV sítích a také na satelitu. Program není lokalizován do češtiny, ale je k dispozici v originálním znění. Takzvaný elektronický sport zažívá na televizních obrazovkách v posledních měsících boom. Takto orientovanou stanici oznámil pod názvem Gametoon i provozovatel kanálů FilmBox a FunBox 4K, společnost SPI International. Prima se nicméně e-sport obsahu v rámci hybridního vysílání nevzdává. Toto odvětví počítačových her bude mít na v HbbTV menu speciální kategorii. O jejím spuštění vás bude web Digitální rádio informovat.

autor: lukpo
Spustit audio