Kanály AMC se po měsíci vrátily do nabídky služeb Digi TV a Digi2GO

17. říjen 2018

Stanice Sport 1, Sport 2, AMC, Film+, JimJam, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home a TV Paprika jsou klientům opět k dispozici. Z nabídky platforem zmizely 3. září.

Kanály společnosti AMC Networks jsou zpátky v nabídce satelitní služby Digi TV a Digi2GO, jejichž provozovatelem je společnost Digi Czech Republic. Stalo se tak krátce poté, co AMC vydala tiskovou zprávu, v níž novináře informovala, že návrat programů nařídil do nabídky Městský soud v Praze. Kanály zmíněné společnosti zmizely z televizních platforem Digi Czech Republic v pondělí 3. září, k jejich návratu došlo dnes, ve středu 17. října.

Obě společnosti rozjely v minulých týdnech mediální přestřelku, díky které nebylo jasné, proč programy z nabídky zmizely, každá ze stran ovšem měla oficiálně své důvody a tvrdila, že pravda je na její straně. Společnost AMC se oháněna v tiskových výstupech platnou distribuční smlouvou, Digi Czech Republic pro změnu vyzývala tuto firmu k jednání za transparentních podmínek. Dnešní návrat programů do nabídky Digi TV a Digi2GO operátor nekomentoval.

autor: lukpo
Spustit audio

Související