Kanály Mňam TV a Mňau TV úspěšně otestovaly v DVB-T programového průvodce EPG

2. únor 2018

Programový průvodce první televize obsahuje v tuto chvíli prozatím pouze název samotného pořadu, anotace jsou nasazeny od soboty.

Tematické kanály Mňam TV a Mňau TV, které jsou dostupné prostřednictvím terestrické Regionální sítě 4 pro Prahu a střední Čechy, úspěšně v uplynulých dnech otestovaly nasazení elektronického programového průvodce (EPG). Stanice dlouhodobě vysílaly bez tohoto doplňku, takže divák se neměl šanci dozvědět, jaké pořady tyto televize nabízejí. Provozovatelem obou stanic je společnost S&P Broadcasting podnikatele Pála Milkovicse.

Programový průvodce Mňam TV obsahuje v tuto chvíli prozatím pouze název samotného pořadu, anotace chybí. Od soboty 3. února už se je možné s EPG tohoto programu dozvědět, o čem daný pořad je. Mňau TV obsahuje programového průvodce v podobě názvu pořadů, v jejich popisu je pak uvedeno jednotně relativně úsměvné „Mňau TV broadcasting“. Provozovatelem Regionální sítě 4, jejíž jsou obě stanice součástí, je společnost Prague Digital TV. Jedním z jejích společníku je Mediapoli Group, za níž stojí Leoš Pohl (Kinosvět, WAR).

autor: lukpo
Spustit audio