Kuki dá divákům k Vánocům zdarma stovky filmů, T-Mobile řadu kanálů z vyšších balíčků

9. prosinec 2021

Vánoční nabídku pro své zákazníky představila v uplynulých dnech řada telekomunikačních operátorů, ke kterým se přidaly i společnosti T-Mobile a Smart Comp. První nabídne zákazníkům s nižší nabídkou programy z vyšších balíčků, televize Kuki pak několik sekcí s desítkami filmů.

Vánoce u T‑Mobile TV budou našlapané pro všechny! Ponechte na chvíli stranou předvánoční stres a užijte si televizní stanice, které jsme nyní navíc přidali do vašeho tarifu,“ láká své zákazníky na webu operátor T-Mobile. Mezi stanicemi, které svým zákazníkům zpřístupnil od 6. prosince do 9. ledna, jsou například FilmBox Premium, FilmBox Extra, Epic Drama, ale i erotická Dorcel TV nebo exkluzivní dokumentární kanál BBC Earth.

Televize Kuki, kterou od společnosti Smart Comp nově přebírá Nej.cz, až do 30. ledna zákazníkům zpřístupnila celkem 450 titulů různých žánrů, zejména výhradně filmů a pohádek. V šesti sbírkách najdou zájemci kategorie, jako Hezky česky, Lásky čas, Smích povolen, Akční jízda, V říši divů a Bylo nebylo. Sekce Dárek je umístěna viditelně v přední části rozhraní služby, takže ji žádný zákazník hned po spuštění nemůže přehlédnout.

autor: lukpo
Spustit audio

Související