Kulturní kanál Arte začal nabízet možnost přehrávání pořadů v offline režimu

25. červenec 2018

Arte doufá, že novinku ocení diváci zejména právě v letních měsících, kdy mohou oblíbenou aplikaci využívat i bez nutnosti připojení k internetu, například v zahraničí.

Německo-francouzský kulturní kanál Arte, který je mimo jiné součástí IPTV nabídky T-Mobile TV a k dispozici je také na satelitu Astra ve standardním i vysokém rozlišení, začal zpřístupňovat své pořady také v offline režimu. Funkce je k dispozici v rámci aplikace pro mobilní zařízení, tedy na tabletech a chytrých telefonech. Stejný servis už nabízí svým zákazníkům i některé placené služby, mimo jiné Netflix.

Arte doufá, že novinku ocení diváci zejména právě v letních měsících, kdy mohou oblíbenou aplikaci využívat i bez nutnosti připojení k internetu, například v zahraničí. Nová funkce je po aktualizaci dostupná jak pro operační systém Android, tak i iOS. Dobrou zprávou je skutečnost, že zpřístupnění offline režimu funguje pro všech šest jazykových verzí Arte, které jsou k dispozici, tedy němčinu, francouzštinu, angličtinu, španělštinu, polštinu a italštinu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související