Léto na Rádiu Junior: Magická soutěž, hudební pecky a návrat oblíbeného pořadu

30. červen 2020

Dětem oficiálně začaly dvouměsíční prázdniny a letní zábavu přinese i Rádio Junior, ať už v podobě soutěže, speciální Hitparády nebo návratu oblíbeného pořadu. Chybět samozřejmě nebudou ani pohádky a písničky, které můžete poslouchat třeba i na chalupě nebo u vody.

Z natáčení letní soutěže Expedice Junior. Aleš a Ševa

Vydejte se s kouzly kolem světa a vyhrajte den rádiu

Láká vás cestování, kouzla a rádi soutěžíte? Pak je Expedice Junior: Za kouzelným lektvarem přesně pro vás! Každou prázdninovou středu můžete v soutěžním seriálu cestovat po světě, hledat přísady do kouzelného lektvaru a pomoci Aleši Březinovi (alias kouzelníkovi jménem Magic Alex) rozluštit magickou formuli. Jeden šťastlivec vyhraje možnost podívat se do Rádia Junior a vyzkoušet si práci rozhlasáka. Zkrátka ale nepřijdou ani další, deset vylosovaných získá digitální rádio, knížky a další super ceny. Cestujte s námi kolem světa, vyrážíme už 1. července!

Více o soutěži najdete na webu Junioru

Rádio, mikrofon, retro

Letní nálož hitů s Prázdninovou parádou

Ani v průběhu prázdnin nepřijdou posluchači o pravidelnou dávku hudebních pecek. Hitparáda Rádia Junior chystá letos něco opravdu speciálního. Máte raději písničky z filmů, nejlepší letní hity nebo se cítíte na zamilované ploužáky? Na své si přijdou všichni, každý týden se totiž speciální Prázdninová paráda ponese v jiném duchu. Je libo Loveparádu, Summerparádu nebo třeba Hororparádu? A co ještě? To zjistíte každou sobotu v 17 hodin!

Webovou stránku Hitparády Rádia Junior najdete tady.

Herečka Eva Burešová přišla do Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior je zpět! Těšte se na spoustu zajímavých hostů

Po dlouhé odmlce se vrací oblíbený Klub Rádia Junior. Od středy 1. července si opět vždy od 19.00 můžete poslechnout rozhovory se zajímavými hosty. Hned v prvním prázdninovém týdnu si s moderátorem Petrem Ševčíkem budou povídat zpěvačka Eva Matějovská nebo písničkář Voxel. Tím ale ani zdaleka nekončíme, na nového hosta se můžete těšit každý den. Všechny Kluby Rádia Junior najdete po odvysílání také v našem audioarchivu.

autor: Rádio Junior
Spustit audio

Související