On-line platforma SledováníTV.cz s videotékou na mobilních zařízeních, nabízí i tituly Film Europe

20. červenec 2018

V rámci videotéky si je možné také přehrát upoutávky k filmům, přidat si tituly mezi oblíbené položky a přečíst si základní informace včetně anotace.

On-line platforma SledováníTV.cz provedla v uplynulých dnech další aktualizaci své mobilní aplikace – operační systém Android, která tentokrát přinesla zejména jednu významnou novinku. Jde o rozšíření nabídky o videotéku. Řadu titulů sem dodala zejména společnost Film Europe Ivana Hronce, a tak v menu nechybí ani kategorie Be2Can. K dispozici jsou zde aktuálně tituly z let 2015 a 2016, mimo jiné Neon Jungle; Já, Daniel Blake nebo 24 týdnů.

Po kliknutí na konkrétní titul se objeví jeho stránka, která obsahuje plakát k filmu, základní informace včetně stopáže a žánru, případně obsazení. K dispozici je pochopitelně také anotace. Zákazník SledováníTV.cz si může v rámci videotéky přidat titul mezi oblíbené, zhlédnout jeho upoutávku, případně si ho rovnou přehrát. On-line platforma nabízí tuto součást své služby také v rámci webového rozhraní, kde je stále v režimu Beta. Další novinkou na mobilních zařízeních je také zpřístupnění rádií, kde pochopitelně nechybějí ani stanice Českého rozhlasu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související