On-line služba Netflix si testuje nejnáročnější uživatele, nabízí jim nový tarif Ultra

4. červenec 2018

Kromě možnosti sledovat obsah v rozlišení 4K, která je standardem i pro nabídku Premium, má předplatitel k dispozici i nejvyšší kvalitu zvuku.

Americká on-line služba Netflix, která za měsíční předplatné nabízí svým zákazníkům neomezený přístup k široké nabídce původních i akvizičních filmů a seriálů, začala na vybraných trzích testovat nový tarif Ultra. Jako první na tuto skutečnost upozornil italský portál Tutto Android, od kterého následně zprávu převzaly nejen tamní, ale i další zahraniční weby. Portál Digitální rádio zjistil, že tarif Ultra je aktuálně dostupný i pro zájemce v České republice.

Ultra má být tarifem, který je určený pro nejnáročnější zákazníky. Jeho výše je aktuálně 14.99 euro, tedy v přepočtu téměř 400 korun. Za tuto cenu získá uživatel kromě nejvyšší kvality obrazu také vysokou kvalitu audia (High Quality Audio). Předplatitel má k dispozici čtyři zařízení a objevily se tudíž spekulace, že pokud tarif trvale v nabídce zůstane, sníží se u tarifu Premium tato možnost na polovinu, tedy dvě. I v případě tohoto tarifu má nový uživatel nárok na jeden měsíc užívání služby zdarma.

Srovnání jednotlivých tarifů, které Netflix nabízí.
autor: lukpo
Spustit audio

Související