On-line služba SledováníTV rozšířila svou novou aplikaci i do televizí Samsung, prozatím ve zkušební verzi

8. duben 2020

Podoba nové aplikace je shodná s tou, kterou mohou již využívat například majitelé televizorů LG. K dispozici zde bude mimo jiné i on-line videopůjčovna. Grafické rozhraní má modernější podobu.

Provozovatel on-line televize SledováníTV rozšířil nové rozhraní svojí platformy také do chytrých zobrazovačů společnosti Samsung. Novou aplikaci ve verzi 2.0 si mohou nainstalovat všichni majitelé této značky, kteří se vejdou do roku výroby 2016 až 2019. Jde o stejnou verzi aplikace, která je již ve zkušebním režimu k dispozici také pro majitele konkurenční značky LG. Obě verze vedle sebe fungují paralelně.

Zkušební verze aplikace, která je dostupná v televizorech LG je funkční, ale chybí ji ještě některé doplňkové funkce. Není tu k dispozici například videopůjčovna. Uživatel si ale pochopitelně může přehrávat pořady ze záznamu, případně posouvat na časové liště v rámci funkce timeshift. Služba SledováníTV je k dispozici i na řadě dalších zařízení, mimo jiné mobilních telefonech se systémy Android a iOS.

autor: lukpo
Spustit audio

Související