On-line služba SledováníTV s podporou hodinek Apple Watch, v nabídce nová regionální stanice

6. březen 2020

Díky podpoře chytrých hodinek si může uživatel poslechnout rozhlasové stanice, nahrávat pořady nebo listovat v televizním programu. Nově byla do programového rastru zařazena Regionálnítelevize CZ ve verzi Jižní Čechy.

On-line služba SledováníTV propojila svou mobilní aplikaci pro operační systém iOS s chytrými hodinkami Apple Watch. Díky tomu mohou klienti internetové platformy přímo na ruce ovládat například poslech on-line rádií, nahrávat si pořady nebo listovat v televizním programu.  Nově vydaná aplikace pro iOS přináší tmavý design služby, na který jsou uživatelé již zvyklí, přináší nové funkce ovládání a v neposlední řadě i podporu Chromecastu a AirPlay. 

Provozovatel on-line služby nabízí ve své programové nabídce také řadu regionálních televizí. V poslední době se v tomto směru inspirovat například i konkurenční T-Mobile, který zpřístupnil kromě Regionálnítelevize CZ i programy Polar, Jihočeská televize JTV nebo Info TV Brno a Jižní Morava. SledováníTV však nechce svou konkurenční výhodu ztratit a jako odpověď provozovatel v posledních dnech rozšířil nabídku o Regionálnítelevizi CZ ve verzích pro Ústecko a Jižní Čechy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související