Služba SledováníTV zařadila tři nové stanice, dvě z nich jsou hudební

2. leden 2020

V rámci promo režimu jsou v průběhu ledna dostupné kanály Mezzo Live HD a Mezzo na samém počátku programového seznamu, polepšily si i stanice TV Paprika a Private HD.

Od ledna 2020 se v nabídce on-line služby SledováníTV objevily nové hudební kanály Mezzo Live HD a Mezzo. Stanice jsou určeny zejména pro fanoušky klasiky, ale například také jazzu nebo soulu. Oba programy se do nabídky provozovatele dostávají několik měsíců poté, co je na českém trhu začala zastupovat společnost Channels. Ta při jednáních s operátory vystupuje také za National Geographic nebo skupinu Thema (Stingray).

Od neděle 22. prosince je v nabídce on-line služby dostupná také Trojka – třetí okruh veřejnoprávního Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS). Stejně jako Jednotku a Dvojku nabízí SledováníTV tento program ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Ač původně RTVS avizovala, že program nebude k dispozici pro české operátory, stanice se postupně objevila v satelitní televize Skylink nebo T-Mobile TV. V O2 TV i UPC tento program chybí.

Služba SledováníTV provedla i některé další drobné změny ve své nabídce, která spočívají v přeskládání několika kanálů. Mezzo Live HD a Mezzo jsou umístěny hned na začátek seznamu – první a druhá programová pozice. Kanály jsou v tuto chvíli k dispozici v promo režimu, od února pak v nabídkách Mých 7, Maxi a Prémium. Na pozici 12 se přesunula Paprika, výrazně si polepšila i erotická televize Private HD, která se objevila mezi dalšími programy pro dospělé – Dorcel TV, Dorcel XXX a Xmo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související