On-line služba SledováníTV zařadila další regionální televizi, zacílila na západní Čechy

30. duben 2020

Programovou novinkou v nabídce internetová televize je stanice ZAK TV. Tu je možné na území západních Čech sledovat prostřednictvím DVB-T2 multiplexu 24 společnosti Digital Broadcasting.

V nabídce on-line služby SledováníTV se v uplynulých dnech objevila další regionální televize. Zákazníci internetové platformy si mohou nově naladit také vysílání ZAK TV. Program je věnován výhradně zpravodajství ze západních Čech. V pozemním vysílání ji ve svém DVB-T2 multiplexu 24 šíří na území regionu společnost Digital Broadcastling. Vzhledem k tomu, že program ve svém vysílání rotuje opakující se smyčku zpravodajství, není u ZAK TV aktivní zpětné zhlédnutí ani časová lišta.

„Jsme jedna z největších regionálních televizí v České republice. Vysíláme nepřetržitě už od roku 1996, tedy přes 20 let. V Plzeňském a Karlovarském kraji nás týdně sleduje přes 175 000 diváků. Zapnout si nás můžete kdykoliv, ve dne i v noci, a ve třiceti minutách se dozvíte to nejzajímavější ze svého okolí. Premiéru vysílání spouštíme každý den vždy od 17:00 hodin,“ představuje svůj program západočeská regionální televize ZAK TV, jejíž nejznámější tváří je moderátor Míra Hejda.

autor: lukpo
Spustit audio

Související