On-line služba SledováníTV.cz přidala do nabídky programovou pozici Akvárium

3. duben 2017

Novinkou je i balíček stanic pro dospělé, který obsahuje programy Brazzers TV Europe, Playboy TV, Reality Kings a Leo TV.

Pohled na plovoucí rybičky v akváriu přidal jako speciální programovou pozici do své nabídky i provozovatel služby SledováníTV.cz. Tuto nabídku už má k dispozici ve svém portfoliu kanálů například společnost O2 Czech Republic, provozovatel IPTV platformy O2TV. Operátor má v nabídce také programovou pozici Africké nebe (pohled na africkou přírodu) a Hořící krb. Právě ten je k dispozici i klientům SledováníTV.cz.

Služba SledováníTV.cz nabízí možnost přehrávání televizních programů on-line pro partnerské telekomunikační firmy. Kompletní přehled partnerů platformy je k dispozici na jejím webu. Jako řešení pro šíření on-line programů využil pro své klienty i mobilní operátor Vodafone. Zařazení programové pozici Akvárium ale není jedinou novinkou, kterou SledováníTV.cz připravilo pro operátory, kteří tuto platformu využívají. Novinkou je i balíček stanic pro dospělé, který obsahuje programy Brazzers TV Europe, Playboy TV, Reality Kings a Leo TV.

autor: lukpo
Spustit audio