On-line videopůjčovna Banaxi změnila řazení filmů, sází zejména na novinky

8. březen 2016

Změnu v zobrazování filmů určitě klienti uvítají. Doposud zůstávaly na předních pozicích filmy, které jsou již v nabídce několik měsíců.

Provozovatel on-line videopůjčovny Banaxi, společnost Banaxi Limited, upravila řazení filmů v rámci nabídky v takzvaných chytrých televizorech (Smart TV). Služba nyní sází zejména na novinky. Upravení zobrazovacího algoritmu potvrdil webu Digitální rádio zástupce firmy Radek Přikryl. „Řazení filmů jsme doposud preferovali podle oblíbenosti filmů u zákazníků, nově klademe více důraz na novinky,“ uvedl Přikryl. V době psaní textu byl tak na první pozici snímek Stážista, následovaly filmy Tah pěšcem, Ledová archa, Pan, 33 životů a Vítězství je naše.

Změnu v zobrazování filmů určitě klienti uvítají. Doposud zůstávaly na předních pozicích filmy, které jsou již v nabídce několik měsíců, jako jsou například San Andreas, Kobry a užovky a další. Novinky se objevovaly ve Smart TV hlouběji a na první pohled byly obtížněji k nalezení. Banaxi navíc samostatnou stejnojmennou rubriku nemá. Naopak diváci, kteří preferují snímky ve vysokém rozlišení, je mohou najít v kategorii „HD filmy“. Banaxi nabízí on-line filmy formou zakoupení jednotlivých titulů, výjimku tvoří pouze balíčky Dingy Banaxi Kids a Banaxi Go.

autor: lukpo
Spustit audio