On-line videopůjčovna Rakuten TV přešla do ostrého režimu, k dispozici jsou i filmy ve 4K

12. srpen 2019

Rakuten TV umožňuje jak vypůjčení filmu, tak i jeho koupi. K dispozici jsou tituly ve vysokém rozlišení i formátu 4K/UHD.

On-line videopůjčovna Rakuten TV, která vstoupila začátkem tohoto roku v rámci globální expanze i do České republiky, přešla ze zkušebního do ostrého režimu. V rámci grafiky byly odstraněny veškeré prvky, které nesly označení „Beta“. On-line služba je implementována přímo do chytrých televizorů jako aplikace, takže zájemce si může filmy pouštět na svém zobrazovači, aniž by potřeboval externí médium, jako je například Blu-ray přehrávač.

Rakuten TV umožňuje jak vypůjčení filmu, tak i jeho koupi. K dispozici jsou tituly ve vysokém rozlišení i formátu 4K/UHD. Ty najde zájemce v samostatné sekci. Nedávno se v nabídce on-line služby objevily i první lokalizované tituly. K dispozici jsou jak titulky, tak i dabing, nechybí  ani české popisky k filmům. Za přímé konkurenty je možné považovat on-line Filmy od Googlu, případně iTunes Movies. Na druhé ze zmíněných platforem je taktéž dostupný 4K obsah.

autor: lukpo
Spustit audio

Související