On-line videotéka Voyo s vlastní aplikací pro Apple TV

8. prosinec 2020

Mediální skupina Nova představila před zahájením letošního podzimní televizní sezóny novou verzi svého placeného portálu Voyo.cz. V rámci Apple TV je aplikace nyní čtvrtým nejoblíbenějším programem pro tuzemské uživatele.

On-line videotéka Voyo uvolnila v uplynulých dnech do veřejného režimu svou avizovanou aplikaci pro multimediální centrum Apple TV. Zájemci si mohou novinku stáhnout od středy 2. prosince prostřednictvím odpovídající sekce v menu. Mediální skupině Nova se podařilo s aplikací aktuálně probojovat na čtvrtou pozici z dvou stovek nejpopulárnějších, volně dostupných programů určených v Apple TV pro náš trh. Instalační program zabere v multimediálním centru 54 MB a je pro něho stanovena věková hranice 17+.

Mediální skupina Nova v popisu aplikace uvádí, že aktuálně je ve videotéce k dispozici přes 2500 filmů a seriálů a připravované pořady dříve než jsou uvedeny na televizní obrazovce. Sportovní fanoušci mají možnost kromě vybraných sportovních přenosů sledovat také tematické kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Nejmenší diváci pak ocení kategorii s dětskou tvorbou. Před zahájením letošní podzimní televizní sezóny Nova představila kompletně novou podobu této služby a uvedla i některé vylepšené funkce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související